O nama

O nama

Tvrtka CASPER AUTOMATIKA d.o.o osnovana je 2021. godine uslijed proširenja poslovanja obrta CA-S-PER.

CA-S-PER je osnovan 2002. godine kao mali ,obiteljski obrt za prodaju i servis visokotlačnih aparata. U pokušaju napretka i istraživanjem tržišta, uz već postojeću, kreće sa novom djelatnošću.. prodajom, ugradnjom i servisom  automatike za klizne i krilne ograde, parkirne rampe te garažna i i industrijska vrata.

Usporedno sa proširenjem djelatnosti raste i potreba za zapošljavanjem. Zahvaljujući mladom, inovativnom TIM-u ,koji na terenu osluškuje potrebe  klijenata i kontinuirano prati nove proizvodne programe, otvaraju se i nove mogućnosti za napredak.

Kroz godine poslovanja, i ugradnjom velikog broja istih, 2018.godine prepoznati smo od strane dugogodišnjeg suradnika kao pouzdan i odgovoran partner, te krećemo sa vlastitom proizvodnjom garažnih i industrijskih vrata renomirane marke CAME-GO.

Pomicanjem vlastitih granica, vođeni spoznajom ..ZADOVOLJAN KUPAC-NAJBOLJA PREPORUKA,

otvaramo proizvodni pogon za izradu sekcijskih te industrijskih garažnih vrata, te nastavljamo pratiti napredne tehnologije i  implementirati ih u svoju proizvodno-prodajnu ponudu.

Tvrtka CASPER AUTOMATIKA d.o.o. zahvaljujući svim kupcima i zaposlenicima,  omjerom cijene i kvalitete ,ostvaruje željene ciljeve i kontinuirani ekonomski rast, te je zauzela visoko mjesto na konkurentskom tržištu.

Priloženi dokumenti

Kontakt obrazac

Molimo unesite potrebne informacije. Naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »