Izjava o zaštiti privatnih podataka

25.03.2021.

Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka (dalje: Izjava) sastavljena je u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR). Odnosi se na osobne podatke koji se korištenjem web stranice www.ca-s-per.com prikupljaju i obrađuju od strane ca-s-per....

Molimo Vas da pažljivo pročitate Izjavu kako biste lakše razumjeli koje Vaše osobne podatke obrađujemo i u koje svrhe.

Osobnim podacima u smislu ove Izjave smatraju se: ime i prezime, adresa elektronske pošte, IP adresa.Obrada osobnih podataka uključuje prikupljanje i pohranu osobnih podataka.

Osobni podaci se obrađuju na zakonit, pošten i transparentan način isključivo u sljedeće svrhe:

  • Odgovor na Vaše upite postavljene na internetskoj stranici tvrtke
  • vođenje internih evidencija tvrtke
  • optimiziranje rada web stranice tvrtke

Posjetom web stranice tvrtke automatski se zabilježe općeniti, neosobni podaci (koji ste Internet pretraživač koristili, broj posjeta, prosječno vrijeme provedeno na našim stranicama). Informacije o Vašem korištenju web stranica tvrtke pohranjujemo za potrebe analize u svrhu optimizacije rada web stranice.

Vaši osobni podaci obrađuju se na temelju izričite privole, isključivo u svrhe navedene u Izjavi. Privolu u svako doba možete povući bez ikakvih štetnih posljedica slanjem zahtjeva na e-mail: 

Na temelju zahtjeva imate pravo na besplatne informacije o Vašim osobnih podacima koji su pohranjeni, pravo na pristup svojim osobnim podacima, ograničavanje obrade, ispravak ili brisanje svojih osobnih podataka. Zahtjev se šalje na e-mail: Svi se prikupljeni osobni podaci pošteno i zakonito čuvaju te su dostupni samo zaposlenicima tvrtke kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u tvrtki odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnostii osobnih podataka.

Vaši se podaci ne koriste u druge svrhe niti se ustupaju trećoj osobi, osim ako zakon nalaže drugačije.

U slučaju povrede prava na zaštitu Vaših osobnih podataka možete podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva 14, 10000 Zagreb.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »